Bukit Bandaraya Community Forum
Please register to join Bukit Bandaraya Community Forum.

Only 1 minutes registration

1. choose username
2. email address
3. password... and DONE!

From
Bukit Bandaraya Community Forum

Perkhidmatan van sekolah

View previous topic View next topic Go down

Perkhidmatan van sekolah

Post  El on Wed Dec 14, 2011 4:39 pm

Saya just nk utarakan berkenaan perkhidmatan van sekolah dari Bukit Bandaraya ni ke sekolah..kerana hanya 2 van kalau tak silap saya yang masuk ke bukit bandaraya ni..bila dah conquer harga pun mahal..tak de choice terpaksa guna juga..dan anak saya pernah kena tinggal 2 kali..dah la baru darjah satu..tak de perkhidmatan van lain yang boleh masuk ke bukit bandaraya..saya dgr diaorg ni tak boleh masuk suka2 hati jer..sbb mcm territory org lain..camna ekk

El

Posts : 1
Join date : 2011-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan van sekolah

Post  zhcorner on Tue Feb 28, 2012 9:51 am

El wrote:Saya just nk utarakan berkenaan perkhidmatan van sekolah dari Bukit Bandaraya ni ke sekolah..kerana hanya 2 van kalau tak silap saya yang masuk ke bukit bandaraya ni..bila dah conquer harga pun mahal..tak de choice terpaksa guna juga..dan anak saya pernah kena tinggal 2 kali..dah la baru darjah satu..tak de perkhidmatan van lain yang boleh masuk ke bukit bandaraya..saya dgr diaorg ni tak boleh masuk suka2 hati jer..sbb mcm territory org lain..camna ekk

saya ada juga bertanya pada van sekolah ank sy yg transit di seksyen 7 tu memang van dia xmasuk BB..mungkin kerna jauh dan xsempat dia nk amik budak2 lain.. Mad

zhcorner

Posts : 26
Join date : 2010-09-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan van sekolah

Post  norazam18 on Sun Apr 01, 2012 10:29 am

El wrote:Saya just nk utarakan berkenaan perkhidmatan van sekolah dari Bukit Bandaraya ni ke sekolah..kerana hanya 2 van kalau tak silap saya yang masuk ke bukit bandaraya ni..bila dah conquer harga pun mahal..tak de choice terpaksa guna juga..dan anak saya pernah kena tinggal 2 kali..dah la baru darjah satu..tak de perkhidmatan van lain yang boleh masuk ke bukit bandaraya..saya dgr diaorg ni tak boleh masuk suka2 hati jer..sbb mcm territory org lain..camna ekk

salam... ada sesiapa anak yg sekolah kat sk bandar anggerik??? van sekolah ada tak dari BB ke situ?? tq...

norazam18

Posts : 10
Join date : 2012-03-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan van sekolah

Post  nor on Thu May 23, 2013 1:12 pm

Boleh bagi saya no. 2 van tu?

nor

Posts : 3
Join date : 2013-05-23
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan van sekolah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum