Bukit Bandaraya Community Forum
Please register to join Bukit Bandaraya Community Forum.

Only 1 minutes registration

1. choose username
2. email address
3. password... and DONE!

From
Bukit Bandaraya Community Forum

Phase 4B : Marinha and Marica

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  mhr on Tue Dec 28, 2010 8:05 pm

wah byk tu defect!! No

mhr

Posts : 15
Join date : 2010-06-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  mohd on Thu Dec 30, 2010 8:12 am

mmg bnyk giler... yg major pun ada... cpt2 la isi borang defect tu kalau nak duduk cpt...

mohd

Posts : 36
Join date : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  shahrz on Tue Apr 12, 2011 3:39 pm

mohd wrote:mmg bnyk giler... yg major pun ada... cpt2 la isi borang defect tu kalau nak duduk cpt...

Salam semua.. mana geng geng marinha marica ni?? dah tak berporem ker? aper citer baru pun tak update... ke sbb bukit bandaraya susah nak dapat coverage internet Very Happy

aku dah pindah dah..ada juga la jiran ..tapi tak penuh lagi... yg bertambah pelik tu ada rumah jiran yg langsung aku tak nampak ?? langsung tak datangjenguk rumah dia... mungkin banyak sangat kot rumah dia sebab tu dia lupa ada beli kat bukit bandaraya...


Last edited by shahrz on Tue Apr 12, 2011 3:40 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : try jer)

shahrz

Posts : 6
Join date : 2010-03-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  ahmdnzm on Wed Apr 13, 2011 9:28 am

salam shahrz,

betul tu, coverage handphone and mobile broadband internet kat sini cam hampeh sikit. kena letak dekat tingkap baru signal kuat. kat area dapur takde signal langsung. bawak handphone ke dapur, alamatnya tak bole terima call la.dah le keje rely heavily on internet. mmg tak bole bawa balik keje kalo guna mobile internet ni.

saya dah pi register kat TM untuk apply line telefon dan streamyx.diorang tak bole bagitau bile bole pasang sebab infrastructure takde lagi kat marinha/marica ni lagi. so, saya harap geng-geng marinha/marica marilah beramai-ramai apply streamyx kat TM tu. bile dah ramai apply, bole la TM percepatkan tarik cable telefon ni.

ahmdnzm

Posts : 44
Join date : 2010-03-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  mohd on Wed Apr 13, 2011 9:55 am


ler.. buat apa guna bb n streamyx.. kan bb dah ada unifi.. cuba check kat phase 4A (jalan gunung nuang u11/18) ramai yg guna unifi...

mohd

Posts : 36
Join date : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  ahmdnzm on Thu Apr 14, 2011 1:13 pm

kalo ada unifi lagi bagus.tapi ada yang tahu berapa lama TM nak tarik cable ke rumah kita ye?

ahmdnzm

Posts : 44
Join date : 2010-03-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  mohd on Fri Apr 15, 2011 11:25 am

hr tu masa register... derang kata dlm masa 3 bln...

mohd

Posts : 36
Join date : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Phase 4B : Marinha and Marica

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum