Bukit Bandaraya Community Forum
Please register to join Bukit Bandaraya Community Forum.

Only 1 minutes registration

1. choose username
2. email address
3. password... and DONE!

From
Bukit Bandaraya Community Forum

Beriadah di Tasik BBSA

View previous topic View next topic Go down

Beriadah di Tasik BBSA

Post  mohd on Wed Dec 08, 2010 9:16 am

Ada sesaper yg ada info ttg tasik kt BBSA boleh dibuat utk tmpat beriadah x? tp nampak selalu ada prg memancing kt ctu. klau bole dibuat beriadah ada condition ker? klau xde, saya nak beli kayak sendiri n berkayak kt tasik tu. x payah la bayar rm6/jam.

mohd

Posts : 36
Join date : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Beriadah di Tasik BBSA

Post  faizalis on Wed Dec 08, 2010 10:07 pm

Kat BBSA biasa nampak org cycling, outsiders memang ramai datang sini pasal terrain dia memang cukup semua utk org yang suka off-road cycling.
And BBSA ni ada dua tasik.
Satu kat depan, satu lagi kat belakang marinha/marica.
Dua-dua memang port memancing. Yang kat depan tu biasa nampak org camping malam-malam especially hujung minggu.Yang belakang tu pulak pernah jugak nampak org duk swimming.
Rasanya takder halangan kalau nak berkayak. Beli yg kecik and ringan, boleh junjung jer dari rumah.

faizalis

Posts : 5
Join date : 2010-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Beriadah di Tasik BBSA

Post  mohd on Thu Dec 09, 2010 9:02 am

nampak mcm best jer.. semua outdoor activity free.. cuma kena beli sendiri jer la brg2...

mohd

Posts : 36
Join date : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Beriadah di Tasik BBSA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum